Karmikon Oy

– Luotettava ja mutkaton yhteistyökumppani

Karmikon Oy on vuonna 2013 perustettu kuopiolainen rakennusalan palveluita tuottava insinööritoimisto. Päätoimialoinamme ovat mittaustekniikka, geotekniikka, ympäristötekniikka, suunnittelu sekä rakennuttamiseen liittyvät palvelut.

Toimintavuosiemme aikana olemme ehtineet muodostua merkittäväksi yhteistyökumppaniksi yhä useammalle rakennusliikkeelle ja urakoitsijalle, mistä osoituksena olemme saaneet olla mukana menestyksekkäästi jo lähes tuhannessa rakentamiseen, asumiseen, ympäristöön ja kiinteistöihin liittyvissä hankkeessa.

Päämarkkina-alueenamme ovat Pohjois-Savo ja Ylä-Savo sekä niiden ympäryskunnat, mutta palvelemme kattavasti koko Itä-Suomen alueilla.

Arvot ja tavoitteet

Kaiken toimintamme lähtökohtina ovat ensiluokkainen palvelun laatu ja toimitusvarmuus, jotka yhdessä mutkattoman yhteistyön sekä erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun kanssa takaavat tyytyväisen asiakaskokemuksen.

Päämääränämme ovatkin paitsi jatkuva kehittyminen, myös markkina-alueemme tyytyväisimmät asiakkaat, joille tarjoamamme palvelut antavat merkittävää lisäarvoa heidän projektiensa läpiviemisessä.

Henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista rakennus-, ympäristötekniikan- ja maanmittausalojen ammattilaisista, joilla on 7-25 vuoden kokemus alalta. Työllistämme vuodenajasta riippuen 14-24 henkilöä.

Tietotaito ja osaaminen vaativat aina kumppanikseen myös kunnon työkalut ja menetelmät, niinpä mukana on työtä tehdessämme paitsi alan viimeisintä teknologiaa edustavat kalustot, laitteet ja ohjelmistot, myös aito halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaat

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi vuosina 2013-2019 yli 1300 toimeksiantoa paitsi alueemme merkittävimmille talonrakennus- ja maarakennusalojen toimijoille, myös mm. sadoille pientalorakentajille ja yksityishenkilöille, sähköverkkoyhtiöille, kiinteistönvälitysliikkeille, kiviainestuottajille, kaivosyhtiöille, seurakunnille, taloyhtiöille, vesiosuuskunnille sekä suunnittelutoimistoille. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1.1 milj. euroa.

Tarkemmat tiedot asiakkuuksistamme ja referensseistämme toimitamme pyydettäessä.

PUHELIN

0449720657
0402408683

SÄHKÖPOSTI

toimisto@
karmikon.fi

POSTIOSOITE

Tietäjäntie 7 B
70900 TOIVALA

LASKUTUS

003725704741
(OpusCapita)
tai
Karmikon Oy
PL 25068
00063 LASKUNET