Karmikon Oy

– Luotettava ja mutkaton yhteistyökumppani

Karmikon Oy on kuopiolainen rakennusalan mittaus-, tutkimus-, paikkatieto- ja suunnittelupalveluita tuottava insinööritoimisto. Päätoimialoinamme ovat mittaustekniikka, geotekniikka, ympäristötekniikka, suunnittelu sekä rakennuttamiseen liittyvät palvelut.

Karmikon Oy on perustettu vuonna 2013, jonka jälkeen olemme saaneet olla menestyksekkäästi mukana jo yli 1800:ssa rakentamiseen, asumiseen, ympäristöön ja kiinteistöihin liittyvissä sunnittelu- ja rakennushankkeessa ja näin ollen muodostuneet merkittäväksi yhteistyökumppaniksi toiminta-alueemme rakennusliikkeiden, urakoitsijoiden, suunnittelutoimistojen ja rakennuttajien keskuudessa.

Päämarkkina-alueenamme ovat Pohjois-Savo ja Ylä-Savo sekä niiden ympäryskunnat, mutta palvelemme kattavasti koko Itä-Suomen alueilla.

Arvot ja tavoitteet

Kaiken toimintamme lähtökohtina ovat ensiluokkainen palvelun laatu ja toimitusvarmuus, jotka yhdessä mutkattoman yhteistyön sekä erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun kanssa takaavat tyytyväisen asiakaskokemuksen.

Päämääränämme ovatkin paitsi jatkuva kehittyminen, myös markkina-alueemme tyytyväisimmät asiakkaat, joille tarjoamamme palvelut antavat merkittävää lisäarvoa heidän projektiensa läpiviemisessä.

Henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu koulutetuista rakennus-, ympäristötekniikan- ja maanmittausalojen ammattilaisista, joilla on 7-25 vuoden kokemus alalta. Työllistämme vuodenajasta riippuen 12-18 henkilöä.

Tietotaito ja osaaminen vaativat aina kumppanikseen myös kunnon työkalut ja menetelmät, niinpä mukana on työtä tehdessämme paitsi alan viimeisintä teknologiaa edustavat kalustot, laitteet ja ohjelmistot, myös aito halu palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakkaat

Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi vuosina 2013-2020 yli 1800 toimeksiantoa paitsi alueemme merkittävimmille talonrakennus- ja maarakennusalojen toimijoille, myös mm. sadoille pientalorakentajille ja yksityishenkilöille, sähköverkkoyhtiöille, kiinteistönvälitysliikkeille, kiviainestuottajille, kaivosyhtiöille, seurakunnille, taloyhtiöille, vesiosuuskunnille sekä suunnittelutoimistoille. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1 – 1.3 milj. euroa.

Tarkemmat tiedot asiakkuuksistamme ja referensseistämme toimitamme pyydettäessä.

PUHELIN

0449720657 / Olli Lipponen
0407008590 / Jouni Venäläinen
0504025428 / Juho Räsänen
0505561122 / Anni Lipponen

SÄHKÖPOSTI

toimisto@
karmikon.fi

POSTIOSOITE

Tietäjäntie 7 B
70900 TOIVALA

LASKUTUS

003725704741
(OpusCapita)
tai
Karmikon Oy
PL 25068
00063 LASKUNET